Vrouw aangehouden na autobrand - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Vrouw aangehouden na autobrand

Autobrand

Vlissingen – In de Adriaen van de Vennestraat in Vlissingen is maandagavond rond 23.00 uur een 26-jarige inwoonster van Vlissingen aangehouden omdat zij geprobeerd had een personenauto in brand te steken.

Rond genoemd tijdstip kregen politie en brandweer de melding dat er een auto in brand zou staan. Eenmaal ter plaatse bleek dat het beginnende brandje al geblust was door een buurtbewoner. De vrouw gaf op straat toe dat zij de brand had gesticht. Mogelijk ligt een eerder conflict hieraan ten grondslag. De eigenaar van de auto gaat nog aangifte doen en de agenten gaan getuigen horen die gezien hebben hoe een en ander is gebeurd.

De vrouw zit op dit moment nog vast in het politiecellencomplex en zal vandaag worden gehoord.

To Top