112Vandaag

Limburg

Gewonde bij schietpartij in Venlo

afzetting pd

Venlo – Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding is geweest voor het schietincident donderdagavond op de Van Speyckstraat in Venlo. Het onderzoek is nog in volle gang en richt zich onder meer op het horen van de gewonde Venlonaar en mogelijke getuigen. Er is nog niemand aangehouden.

Een 32-jarige man uit Venlo raakte gisteravond laat gewond bij een schietincident en belde vrijdagmorgen rond 1.30 uur met de politie. Hij was aanspreekbaar en werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Vanwege de behandeling is de politie nog niet in staat geweest hem te spreken.

De politie doet onderzoek in en rond de woning en verzamelt informatie over de aanleiding en toedracht. Daarnaast is zij op zoek naar de schutter. Voor het onderzoek wil de politie graag in contact komen met mensen die camerabeelden of meer informatie hebben. Zij kunnen dit doorgeven via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op politie.nl. Er kan ook anoniem melding worden gemaakt bij M. via 0800-7000.

To Top