112Vandaag

Noord-Brabant

Echtpaar in woning overvallen

politie auto met zwaailicht

RIjsbergen – Een echtpaar dat woont aan de Watermanseweg is in de nacht van donderdag 14 juni op vrijdag 15 juni in hun woning overvallen door vermoedelijk drie overvallers. Daarbij werd de man mishandeld, hij raakte hierdoor gewond. De daders gingen er na de overval per auto vandoor. Wat ze exact buit hebben gemaakt is nog onduidelijk.

Agenten kregen rond 4.15 uur de melding van de overval en waren snel ter plaatse. Ook werd er een ambulance opgeroepen om de gewonde man te kunnen behandelen. Er is direct een technisch en tactisch onderzoek opgestart. Daarbij zijn al verschillende sporen gevonden. Ook heeft de politie camerabeelden veiliggesteld.

Getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top