Twee huizen onbewoonbaar door brand in Sint-Michielsgestel - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Twee huizen onbewoonbaar door brand in Sint-Michielsgestel

SMG
Foto: Bart Meesters

Sint-Michielsgestel – Twee woningen zijn voorlopig onbewoonbaar door de rookschade die zij hebben opgelopen door een brand. Tussen de twee woningen ontstond een brand, die onder andere een carport verwoest heeft. Er is niemand gewond geraakt.

De brand brak rond 16:50 uur uit op de Molenbergstraat. Vermoedelijk is de brand begonnen in of rondom de carport. De burgemeester, Han Looijen, kwam na de brand een kijkje nemen en drukte zijn medeleven uit.

Moeite met waterwinning
Er waren brandweerkorpsen uit onder meer Schijndel, Vught en Den Bosch ter plaatse om de brand te blussen. De vele hulp was nodig omdat er aanvankelijk problemen waren met de waterwinning. Brandweerwagens moesten daarom op en neer rijden om de brandweerlieden van voldoende water te voorzien. Later kon er met hulp van een brandkraan afdoende water worden ingezet.

SMG

Foto: Bart Meesters

SMG

Foto: Bart Meesters

To Top