Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Vrouw belt takelwagen om plaats te maken op parkeerterrein

politiewagen

Schoorl – Een automobiliste in het Noord-Hollandse Schoorl raakte afgelopen weekend zó gefrustreerd dat ze geen parkeerplek kon vinden dat ze een takelbedrijf belde. Ze had een auto uitgekozen die dan wel even voor haar weggesleept zou kunnen worden.

De berger kwam keurig opdagen en de belster gaf opdracht om even een auto weg te slepen zodat zij er zou kunnen parkeren. De chauffeur van de takel krabde zich even op het achterhoofd van verbazing en weigerde uiteraard om een auto zomaar weg te slepen.

Voor het voorrijden rekende de mevrouw de kosten van de takel af, en daarmee was voor de politie voorlopig de kous af. Kennelijk lukt het de dame in kwestie uiteindelijk wel om een plaatsje te vinden, maar was haar vreemde gedrag nog niet over.

Ze was inmiddels bij een tankstation aangekomen waar ze alle noodknoppen indrukte. De pompen kwamen daardoor stil te liggen en het tankstation belde de politie omdat ze de dame toch wat verward vonden. Met de crisisdienst besloten de agenten dat ze opgenomen moest worden. Hopelijk gaat het inmiddels beter met haar toestand.

To Top