Duitsers slaan op de vlucht bij controle - 112Vandaag

112Vandaag

Buitenland

Duitsers slaan op de vlucht bij controle

achterv
Foto: KMar

Wellerlooi – De Koninklijke Marechaussee heeft op woensdag 15 januari, na een achtervolging in het Limburgse Wellerlooi, een 28-jarige vrouw en een 31-jarige man uit Duitsland staande gehouden.

Tijdens een controle Mobiel Toezicht Veiligheid ging de vrouwelijke bestuurder er op hoge snelheid vandoor. De Marechaussee zette direct de achtervolging in. De bestuurder raakte al snel de macht over het stuur kwijt en belandde in een sloot. Hierbij vielen geen gewonden.

Tegen de bestuurder is een proces-verbaal opgemaakt voor gevaarlijk rijgedrag. De man bleek zijn vonnis in Duitsland te hebben geschonden en wordt daarom later overgedragen aan de Duitse autoriteiten.

achterv

Foto: KMar

To Top