Busje vliegt in brand op parkeerplaats OJC in Rosmalen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Busje vliegt in brand op parkeerplaats OJC in Rosmalen

Foto: Bart Meesters

Rosmalen – Op de parkeerplaats van voetbalvereniging OJC aan het Laaghemaal in Rosmalen is dinsdagavond een busje in vlammen opgegaan.

De brand werd rond 22.20 uur ontdekt. Toen de brandweer arriveerde stond de achterkant van het busje al in lichterlaaie. Het vuur bleek moeilijk te blussen doordat de brandstoftank van het voertuig was gescheurd. Daardoor bleef het benzine lekken, waardoor de vlammen steeds weer oplaaide.

De oorzaak is niet bekend, maar omdat het vuur zich vooral aan de achterkant van de bus bevond, sluit de politie brandstichting niet uit. Er is een onderzoek gestart. De eigenaar van het busje was niet aanwezig en heeft zich nog niet gemeld.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Foto: Bart Meesters

To Top