Politie zoekt getuigen ramkraak - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Politie zoekt getuigen ramkraak

Politieauto met zwaailicht

Etten-Leur – Bij een kledingwinkel aan de Bisschopmolenstraat is gisteren nacht ingebroken. Een auto, met daarin vermoedelijk drie inzittenden, ramde tegen de ingang het pand. Zij namen verschillende dure kledingstukken weg. De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van dit incident.

Agenten ontvingen een melding dat er een ramkraak was gepleegd bij een kledingwinkel. Ter plaatse zagen zij dat men met grof geweld de winkel was binnengekomen. Uit onderzoek is gebleken dat de daders rond 01:30 uur met een auto door de deuren van het pand reden. Met een groot aantal dure kledingstukken als buit reden ze weg richting de Rode Poort. De politie zocht direct in de omgeving naar de mogelijke daders, maar helaas trof zij niemand aan.

Getuigen

Heeft u gisteren nacht in de omgeving van de Bisschopmolenstraat iets gezien of gehoord? Beschikt u over camerabeelden van het incident? Wij komen graag met u in contact, dit kan via:
– de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
– 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem 0800-7000 of het meldingsformulier van M
– anoniem 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

To Top