112Vandaag

Noord-Brabant

Man redt twee personen uit brandende auto bij Eindhoven Airport

Eindhoven – Geheel per toeval komt René Mulder uit Friesland maandagnacht uit bij een ongeluk op de Luchthavenweg. Er komt rook uit de motorkap, hij stopt, en dan ziet hij dat er nog mensen in de auto zitten.

Zowel de man als de vrouw zijn naar het ziekenhuis gebracht. Het Mobiel Medisch Team was opgeroepen, maar deze zijn niet ter plaatse gekomen. Het is nog niet bekend waardoor het ongeluk kon gebeuren. De politie gaat bij de bestuurder een blaastest afnemen om te kijken of er drank in het spel was.

Heldendaad
Volgens de politie was het redden van de twee mensen een ware heldendaad. “Als die man dit niet had gedaan hadden we een heel ander scenario gehad met mogelijk een dodelijke afloop”, aldus een agent ter plaatse.

Foto: Dave Hendriks

To Top