112Vandaag

Provincies

Man gewond bij steekincident Pompenburg Rotterdam

Politie met ambulance

Rotterdam – Op maandag 10 juni rond 17.40 uur is een man in zijn buik gestoken voor een horecagelegenheid op de Pompenburg in Rotterdam. De politie zoekt getuigen.

Op maandagavond kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij zou zijn voor een horecagelegenheid op de Pompenburg. Agenten, die binnen vijf minuten ter plaatse waren, troffen een man aan op het Hofplein, die in zijn buik gestoken was. Vanaf de horecagelegenheid was de man richting het Hofplein gelopen. Met een ambulance is hij naar het ziekenhuis vervoerd om daar te worden behandeld.

Getuigen
De politie doet onderzoek naar wat zich voorafgaand aan het steekincident heeft afgespeeld. Hiertoe worden beelden uitgekeken en getuigen gehoord. Heeft u meer informatie over de zaak en heeft u nog niet gesproken met de politie? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

To Top