Vrouw op straat beroofd door man met mes - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Vrouw op straat beroofd door man met mes

voertuig-langs-weg

Breda – Een 24-jarige vrouw werd zaterdagavond 2 maart het slachtoffer van een beroving. Een lange, blanke man bedreigde haar op de Roeselarestraat met een mes en greep haar schoudertas. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep rond 19.15 uur liep vanaf het winkelcentrum richting de Roeselarestraat. Hier werd zij door een man aangesproken. Direct werd ze door hem bedreigd met een mes bedreigd en greep hij haar schoudertas. De dader verdween met de tas, waarin onder andere haar portemonnee zat, richting winkelcentrum Hoge Vucht. De vrouw zocht vervolgens hulp bij een in de buurt gelegen winkel.

Getuigen gezocht
De dader zou blank, lang en tenger zijn. De politie onderzoekt de beroving en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

To Top