Man gearresteerd na mishandeling medewerker Sus-team - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man gearresteerd na mishandeling medewerker Sus-team

arrestant wordt afgevoerd

Zevenbergen – Vrijdagavond raakte op de Markt een particuliere beveiliger gewond toen hij opzettelijk door een man werd geslagen. De geweldpleger is aangehouden.

Het incident gebeurde rond 22.45 uur. Een medewerker van het Sus-team was aan het werk om tijdens deze carnavalsdag het publiek waar nodig aanspreken op hun gedrag om zo uitgaansoverlast en -geweld vroegtijdig aan te pakken. Plotseling werd hij in zijn gezicht geslagen. De veroorzaker werd onmiddellijk door omstanders vastgepakt. Hij werd daarna door de politie aangehouden. Hierbij beledigde hij een agent. De man was flink onder invloed van alcohol.

Gebiedsverbod
De man (42) uit Zevenbergen is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. De particuliere beveiliger heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Naast deze beveiliger heeft ook de agent aangifte gedaan. Naast strafrechtelijke vervolging ontvangt de geweldpleger van de burgemeester tevens een gebiedsverbod.

To Top