112Vandaag

Noord-Brabant

Tweede brand in week tijd bij garage in Eindhoven, pand helemaal verwoest

ehv brand

Eindhoven – Een grote brand heeft het pand van Autobedrijf van Nu! aan de Steenoven in Eindhoven dinsdagavond volledig in de as gelegd.

De vlammen sloegen bij aankomst van de brandweer al uit het dak en het gebouw was niet meer te redden. Vorige week heeft er bij het autobedrijf ook al een autobrand gewoed, hierbij werd al rekening gehouden met brandstichting.

De brand brak rond 20.10 uur uit en werd al gauw opgeschaald naar een grote uitslaande brand. Volgens de brandweer is het hele pand verwoest. De aanwezige brandweerlieden zetten nu vooral in op voorkomen van uitbreiding naar naastgelegen panden. Bij de brand komt veel rook vrij, de veiligheidsregio waarschuwt uit de rook te blijven en ramen en deuren te sluiten.

De directe omgeving van de brand is afgezet voor bluswerkzaamheden.

Foto’s: Dave Hendriks/District-Brabant

ehv brand

Foto: Dave Hendriks

ehv brand

Foto: Dave Hendriks

To Top