[VIDEO] Poging liquidatie op Eindhovens stel

Eindhoven – Een poging liquidatie op klaarlichte dag. Waarschijnlijk mislukt door een haperend wapen.

Op 24 juli jl. zaten een man en vrouw achter hun woning aan de Insulindelaan in Eindhoven. De poort die toegang gaf tot deze plaats stond open. Rond 12.45 uur verscheen er een vermomde man in de poortopening en hij richtte een vuurwapen op de bewoners. Waarschijnlijk was het vuurwapen een Kalasjnikov. Er werd echter niet geschoten. Het wapen weigerde mogelijk. De dader vertrok hierna. Hij stapte achterop een scooter, waar de bestuurder op zat te wachten. Het tweetal reed vervolgens weg in de richting van de Borneolaan / Celebeslaan. De dader is zichtbaar op camerabeelden. De schutter liep in de richting van de poort die toegang gaf tot de plaats. Even later kwam hij terug gerend, hij had het vuurwapen nog in zijn hand. Hij stapte als passagier achterop een gereedstaande scooter. Het duo reed weg in de richting van de Borneolaan / Celebeslaan. De gebruikte scooter was donker van kleur.

Wie kan iets zeggen over de identiteit van de dader(s)? Wie kan iets zeggen over de gebruikte scooter? Heeft iemand informatie die kan leiden tot de oplossing van deze zaak?