Wie herkent deze Ragdolls? - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Wie herkent deze Ragdolls?

ragdoll

Heerhugowaard – De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld nadat bekend werd dat er zaterdag 15 september twee Ragdolls (poezen) in een kleine transportkooi waren achtergelaten voor de deur van een dierenkliniek aan de Middenweg.

Een voorbijganger ontdekte rond 06.00 uur de transportkooi op de Middenweg en zag dat hier twee Ragdolls in zaten. De poezen bleken doorweekt omdat het de hele nacht geregend had en zij werden opgehaald door medewerkers van de dierenambulance. Beide katten hadden een slechtverzorgde vacht en zij hebben inmiddels de zorg gekregen die zij nodig hebben.

De dierenpolitie is op zoek naar de eigenaar van deze Ragdolls of naar mensen die weten wie deze eigenaar is. Mogelijk in combinatie met de transportkooi, zoals op bijgaande foto’s te zien is. De katten zijn dan wel voor een dierenkliniek neergezet, maar het dumpen van dieren is een misdrijf en strafbaar.

Heeft u informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Laat het dan s.v.p. weten via bijgaand contactformulier onder vermelding van procesnummer 2018180730 of telefonisch via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr 0800-7000.

Rogdolll
.Ragdoll

transportkooi 1

transportkooi Ragdolls

To Top