112Vandaag

Noord-Holland

Vermoedelijke vluchtauto Telegraaf aangetroffen

Amsterdam – Op de Noordkaperweg in Amsterdam Noord is de vermoedelijke vluchtauto van de brandstichting van het gebouw van de Telegraaf aan de Basisweg aangetroffen. De politie vraagt getuigen zicht te melden die mogelijk iets hebben gezien of beeldmateriaal hebben.

Vanochtend rond 04.00 uur hoorde men een harde knal en vervolgens bleek dat op een parkeerplaats nabij de oprit ‘Volendam – Hengelo’ van de A10 een Audi in brand stond. De recherche gaat er van uit dat de dader(s) gisteren met deze auto zijn gevlucht.

Informatie
Heeft u informatie neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of maak gebruik van het tipformulier waar men ook beeldmateriaal ter beschikking kan stellen van de politie.

To Top