112Vandaag

Noord-Brabant

Weer autobrand aan de Beneluxlaan in Vlijmen

Vlijmen – Een personenauto is woensdagochtend volledig uitgebrand aan de Beneluxlaan in Vlijmen. De brandweer kwam snel ter plaatsen maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

 

Omwonende ontdekte de brand omstreeks kwart voor zes waarna de brandweer werd gealarmeerd. De brandweer kwam snel ter plaatsen maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De brandweer had uiteindelijk nog moeite om de het vuur te doven, dit kwam door de aanwezig brandstof in het voertuig. Met behoorlijk wat schuim kreeg de brandweer de brand onder controle.

 

Het is niet de eerste autobrand in de wijk, eind 2017 gingen er twee auto’s in vlammen op. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting en een eventueel verband met de andere branden in de wijk.


To Top