112Vandaag

Noord-Holland

Acht aanhoudingen na poging inbraak

Politie auto met zwaailichten

Amsterdam – Op zondag 10 juni rond 17.45 uur zijn acht verdachten aangehouden voor een poging inbraak in de flat Kikkenstein in Amsterdam Zuidoost. De aanhoudingen volgden na een melding van een oplettende getuige. De politie was snel op locatie en kreeg zicht op de verdachten die in een box bleken te zitten. De acht verdachten, mannen tussen de leeftijd van 17 en 23 jaar oud, zitten nog vast voor nader onderzoek.

De politie komt graag mensen die iets opvallends hebben gezien op Kikkenstein of weten wat te maken heeft met deze poging inbraak. Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van het tipformulier, hier kan ook beeldmateriaal ter beschikking worden gesteld.

Bel 112 bij verdachte situaties
Om inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen, hebben we uw hulp nodig. Bel altijd 112 als u in uw buurt iets verdachts ziet of hoort. Wees alert op elke vreemde situatie, ook al lijkt het voor u onbelangrijk. Let op personen die niet in uw buurt thuis horen en die bijzonder veel aandacht hebben voor de huizen en/of de omgeving. Noteer hoe ze eruit zien, noteer het merk type en kenteken van hun voertuigen.

To Top