112Vandaag

Noord-Brabant

Mogelijke inbreker zeer ernstig gewond bij Theater aan de Parade Den Bosch

Den Bosch – Een man is in de nacht van donderdag op vrijdag zeer ernstig gewond geraakt bij een incident bij het Theater aan de Parade aan de Parade in Den Bosch.

Foto: Bart Meesters

Rond tien over drie in de nacht kwamen voorbijgangers af op een hevig schreeuwende man bij het Theater aan de Parade. Toen ze gingen kijken troffen ze een man aan die met zijn arm bekneld zat onder een roldeur van het theater. De voorbijgangers belde direct 112 en brandweer politie en ambulancedienst spoedde zich naar het theater. De man bleek bekneld te zitten tussen een roldeur van het laad en los perron voor decorstukken voor voorstelling in het theater.

Foto: Bart Meesters 

De brandweer heeft de man kunnen bevrijden door de roldeur met redgereedschap omhoog te liften. Nadat de man bevrijd was, is hij met grote spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De man had enorm veel bloed verloren in de tijd dat hij bekneld zat onder het rolluik, maar ook in de ambulance verloor de man veel bloed. Wat er exact is gebeurt zal nader onderzoek door de politie moeten uitwijzen.

Foto: Bart Meesters

De plek waar de man bekneld zat is door agenten afgezeten met rood witte linten en
aangemerkt als een plats delict. De forensische opsporing van de politie zal
nader onderzoek doen naar de toedracht van het incident. Vooralsnog tast de politie in het duister over de toedracht van het incident.

Het theater wat ten tijden van het voorval gesloten en het alarm stond op het pand. De politie sluit niet uit dat het om een inbreker gaat die bekneld is komen te zitten, tijdens een inbraak poging in het theater.

De politie heeft getuigen verklaringen opgenomen van voorbijgangers die de man hebben horen
schreeuwen. Mogelijk word later duidelijk wat er exact heeft voorgedaan bij
het theater.

Foto: Bart Meesters

Op vrijdagochtend heeft de politie nog onderzoek gedaan op de locatie van het ongeval. De resulataten van dit onderzoek zijn nog niet bekend.

To Top