112Vandaag

Noord-Holland

Man aangehouden voor steekincident na voetbalwedstrijd

aanhouding op straat

IJmuiden – Donderdagmiddag is net na 17.00 uur een man uit IJmuiden aangehouden op de Zeeweg in zijn woonplaats. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident dat op diezelfde weg plaatsvond tijdens een grote vechtpartij tussen voetbalsupporters. Deze vechtpartij ontstond na de voetbalwedstrijd tussen Telstar en De Graafschap.

De verdachte is in zijn woonplaats aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Bij dit steekincident raakte een supporter van De Graafschap gewond aan zijn nek. Vermoedelijk is hij met glas gestoken. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is buiten levensgevaar. Een andere supporter van de Doetinchemse voetbalclub raakte gewond aan zijn gezicht. Hij werd ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel.

To Top