112Vandaag

Noord-Brabant

Drie aanhoudingen na vechtpartij door alerte burgers in Den Bosch

Politie auto

‘s-Hertogenbosch – Door de hulp van alerte burgers hebben we drie verdachten van een vechtpartij aan de Scheidingstraat aan kunnen houden.

Woensdag 9 mei rond 15.30 uur belde een getuige van een vechtpartij aan de Scheidingstraat in ’s-Hertogenbosch. We zijn naar de aangegeven locatie gegaan en spraken daar meerdere getuigen. Zij gaven ons het signalement van de drie vertrokken verdachten. De aanleiding van de vechtpartij blijkt het niet gediend zijn van het worden aangesproken op ongepast gedrag.

De goede richting
Meerdere omstanders gaven ons de richting waar de verdachten heen waren gegaan. Ze bleken in een bootje gestapt te zijn om zo het centrum van ’s-Hertogenbosch te verlaten. De drie mannen meerden het bootje aan bij de aanlegsteiger van de Buitenhaven. De drie Bosschenaren van 21, 20 en 19 jaar werden aangehouden en vastgezet voor verder verhoor.

To Top