112Vandaag

Noord-Brabant

‘Ernstig zedendelict’ in park Wolfsweide in Rijen

Recherchejas

Rijen – De politie zoekt getuigen die informatie hebben over een ernstig zedendelict.

Woensdagavond 9 mei 2018 is een vrouw belaagd door een man. Dit was in het park Wolfsweide. De politie is een onderzoek gestart.

Getuigen gezocht
De politie roept getuigen op die tussen 20.30 en 22.30 uur iets opvallends hebben gezien in het park of in de omgeving van het park. Mensen die deze avond zelf in het park zijn geweest worden expliciet gevraagd contact op te nemen met de politie. Ook mensen die andere informatie hebben die met het voorval te maken kan hebben worden gevraagd te reageren. Bovendien is de politie op zoek naar mensen die in het bezit zijn van camerabeelden van deze avond. Hierbij valt te denken aan camera’s aan de buitenzijde van woningen en bedrijven, en dashcams in auto’s.

Iedereen kan zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

Het registratienummer is BVH2018105955

To Top