112Vandaag

Noord-Brabant

Getuige van aanranding gezocht in trein bij Boxtel

Trein

Maarheeze/Boxtel – De politie doet onderzoek naar een aanranding van een 21-jarige vrouw in de avond van 11 maart jongstleden in de trein van Maarheeze naar Tilburg. In verband hiermee zijn wij op zoek naar een belangrijke getuige; een jongeman die schuin tegenover de vrouw in hetzelfde treinstel zat.

Het 21-jarige slachtoffer nam op zondagavond 11 maart jongstleden de laatste trein vanuit Maarheeze naar Tilburg. De trein vertrok om 22.56 uur en kwam om 23.54 in Tilburg Centraal aan. In de trein kwam een onbekende man naast haar zitten die een gesprek aanknoopte. Plotseling betastte de man haar tegen haar wil en begon haar te zoenen. Vermoedelijk is de man om 23:34 uur in Boxtel uitgestapt.

Signalement dader
Het gaat om een man die naar schatting tussen de 25 en 27 jaar is. Hij droeg een legergroene jas met een kraagje. Hij had haar tot op zijn schouder en sprak Nederlands met een buitenlands accent.

Belangrijke getuige
Nadat de man uitgestapt was in Boxtel kwam een jongen, die schuin tegenover het slachtoffer zat en een blikje bier had zitten drinken, bij haar zitten en vertelde haar alles gezien te hebben. Deze getuige zou een lange, slanke jongen met blond kort haar betreffen. Hij droeg een rond gekleurd mutsje op zijn hoofd en had een rugzak bij zich. Vermoedelijk is deze getuige uitgestapt op Station Tilburg Universiteit.

De politie wil heel graag met deze jongeman in contact komen. Herken je jezelf hierin of weet je wie dit zou kunnen zijn? Neem contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of door het tipformulier in te vullen.

To Top