112Vandaag

Provincies

Jongen draagt neppistool in broeksband

politie auto met zwaailicht

Vlissingen – Vrijdagmiddag heeft de politie aan de Bonenburg een jongen aangehouden, die een niet van echt te onderscheiden pistool bij zich had.

Rond 17.00 uur kreeg de politiemeldkamer van een zeer alerte vrouw een melding dat er enkele jongens stonden, waarvan een van hen een vuurwapen droeg.

Aanhouding

Onmiddellijk gingen er drie politie-eenheden naar de Bonenburg.  Agenten troffen een 16-jarige jongen uit Vlissingen aan, die onder zijn trui en in zijn broeksband een pistool droeg. De jongen werd aangehouden en het wapen werd in beslag genomen.

Rechter

De jongen werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Het pistool bleek een zogenaamd balletjespistool en leek op een echt vuurwapen. De jongen is verhoord en kreeg te horen dat hij op 3 mei a.s. zich tegenover de rechter mag verantwoorden.

Neppistool

To Top