112Vandaag

Noord-Brabant

Drie mannen aangehouden voor openlijk geweld

arrestant wordt afgevoerd

Oosterhout – Met behulp van cameratoezicht heeft de politie drie mannen aangehouden die verdacht worden van mishandeling van een andere man. Ze moesten blazen.

Op zaterdag 14 april 2018 om 3.50 uur werden verschillende politie-eenheden naar de Klappeijstraat gestuurd voor een vechtpartij. In die straat bleek een gewonde bewusteloze man te liggen. Omstanders wezen direct een verdachte aan die bij de mishandeling van dit slachtoffer betrokken was. De 18-jarige Oosterhouter werd aangehouden. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het slachtoffer.

Nog twee aanhoudingen
Van de medewerker van cameratoezicht kwam de melding dat er in de straat een tweede verdachte liep die, volgens de beelden, ook als verdachte in deze mishandeling aangemerkt kom worden. Deze 16-jarige Oosterhouter was snel gevonden en werd ook aangehouden. Hij probeerde zich nog te verzetten maar dat had niet veel effect. De opgeslagen beleden van het openlijk geweld werden naar de agenten ter plaatse verzonden. Toen bleke dat er nog een derde verdachte betrokken was bij de zaak. Op het moment dat de agenten deze derde verdachte in het vizier kregen probeerde deze nog te vluchten maar hij kon snel ingehaald worden. De 16-jarige verdachte uit Deurne werd ook aangehouden.

To Top