112Vandaag

Noord-Brabant

Man met verlopen APK blijkt onder invloed achter stuur te zitten

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Breda – Op de A16 bij Hazeldonk is een 32-jarige man uit Erp aangehouden. Hij werd door agenten aan de kant gezet omdat de APK van zijn auto was verlopen. Uit een test bleek ook dat hij mogelijk onder invloed van drugs achter het stuur zat.

De man werd dinsdag 10 april rond 17.15 uur ter controle aan de kant gezet. De verdachte kon zich niet legitimeren en daarom werd hij gefouilleerd en werd zijn auto doorzocht. In de auto werden een aantal gripzakjes met XTC-tabletten gevonden.

Er werd besloten om bij de verdachte een speekseltest af te nemen. Hieruit bleek dat de man vermoedelijk onder invloed was. Daarop is de man aangehouden en ingesloten in een politiecel.

To Top