112Vandaag

Noord-Brabant

Man duwt meisje (12) van fiets en trapt haar

politiewagen

Breda – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 12-jarige fietsster en zoekt getuigen. Het meisje werd vorige week vrijdag onderweg naar school van haar fiets geduwd door een nog onbekende man.

Het meisje fietste vorige week vrijdagochtend 16 maart rond 08.10 uur naar school. Op de Voorvang duwt een man haar van haar fiets en ze valt. De man geeft haar een trap en rent vervolgens weg. Voorbijgangers wilden het meisje helpen. Ze was erg geschrokken en is naar school gegaan. Het meisje heeft aangifte gedaan van mishandeling. Het incident speelde zich af op het voetpad dat achter de woningen door het parkje loopt van de Voorvang naar de Tilburgseweg.

Getuigen?
Agenten hielden vanochtend, vrijdag 23 maart, een passantenonderzoek maar dat leverde nog niet de benodigde informatie op. We vragen getuigen die iets gezien hebben zich via 0900 – 8844 te melden of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. We zijn vooral op zoek naar de mensen die het meisje wilden helpen.

To Top