112Vandaag

Noord-Brabant

Lange achtervolging vanuit Den Bosch

Achtervolging

Den Bosch – Een achtervolging die op de A2 bij knooppunt Empel begon is meer dan 30 minuten later geëindigd in het dorpje Haren (Gem. Oss).

Rond 04:15 uur kreeg de bestuurder van een gestolen auto een stopteken bij knooppunt Empel, hij besloot hieraan geen gehoor te geven en raakte de politieauto die het stopteken gaf. De bestuurder ging vol gas over de A2 richting Eindhoven. En bij Eindhoven draaide hij de A50 richting Oss op. De politie zat inmiddels met veel wagens achter de gestolen auto aan.

Bij knooppunt Paalgraven ging de bestuurder van de snelweg af. Inmiddels duurde de achtervolging al zeker 25 minuten. Op de Dorpenweg in Haren (Oss) eindigde de achtervolging. De bestuurder en de bijrijder sprongen uit het rijdende voertuig. De auto kwam tot stilstand in een sloot. Een verdachte rende drassige polder in en de andere probeerde zich te verstoppen in een sloot. Beide verdachten werden aangehouden.

De politie doet onderzoek.

To Top