Stelletje heeft het niet helemaal begrepen

Alcoholcontrole
Stockfoto

Apeldoorn – Op zondagochtend omstreeks 04:30 uur werden twee agenten op de Europaweg in Apeldoorn gewenkt door een man. De man gaf aan dat hij eerder die nacht door twee andere agenten was meegenomen naar het bureau voor het rijden onder invloed, maar dat hij zijn auto niet meer wist te vinden. Zijn vriendin zou nog in de auto zitten.

Terwijl de man zijn verhaal deed, kwam de vriendin van de man in de betreffende auto aanrijden. Eén van de agenten, die de man eerder had meegenomen naar het bureau, wist nog te vertellen dat de vriendin van deze man geen rijbewijs had en ook alcohol had gedronken.

Hierop werd de bestuurster door de agenten aan de kant gezet. Ze bleek inderdaad niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en ze had teveel gedronken. Dus werd ook mevrouw vervolgens meegenomen naar het bureau.