112Vandaag

Noord-Brabant

Ramkraak gepleegd op ICI Paris XL in Oisterwijk

Politie met blauw onderweg

Oisterwijk – Woensdagavond 21 februari is een ramkraak gepleegd op de ICI Paris XL aan de Lind. De politie zoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben over deze zaak.

De daders zijn met een bestelauto rond 03.00 uur de winkel ingereden. Deze auto moet schade geleden hebben. Mogelijk was een tweede voertuig bij het voorval betrokken. De politie is ter plaatse meteen een onderzoek gestart. Een buurtonderzoek en het bekijken van eventuele camerabeelden horen daar ook bij.

Politie doet onderzoek en zoekt getuigen
De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top