112Vandaag

Buitenland

Twee doden bij ernstig ongeval op de Autobahn

logo polizei

Heilbronn – Twee mensen zijn bij een ernstig ongeval op de A6 bij Heilbronn omgekomen. Een persoon verkeerd volgens een politiewoordvoerder nog in levensgevaar.

Bij het ongeluk woensdagavond in Baden-Wuerttemberg waren een vrachtwagen, zijn begeleidingsvoertuig en een andere auto betrokken.

Na het eerste onderzoek stond het convoi exceptionnel op de vluchtstrook bij een afrit naar een snelwegparkeerplaats. Het begeleidingsvoertuig beveiligde de vrachtwagen.

Een auto botste op het begeleidingsvoertuig. Het begeleidingsvoertuig klapte op de vrachtwagen die was geladen met een grote graafmachine.

De personenauto en het begeleidingsvoertuig vlogen direct in brand. De persoon in de brandende auto zat bekneld en overleed ter plaatse. De politie weet nog niet of het een man of een vrouw was.

Een vrouw in het begeleidingsvoertuig overleed ook toen het voertuig in brand vloog. De bestuurder werd door de kracht van de botsing uit het voertuig geslingerd en is in levensgevaar. De bestuurder van de vrachtwagen raakte lichtgewond.

De politie meldde dat getuigen hoorde dat iemand “Mama” schreeuwde, de hulpdiensten troffen geen kinderen aan in de voertuigen en de omgeving.

To Top