112Vandaag

Noord-Brabant

Ernstig bijtincident met hond in Vinkel

politie zoekt getuigen

Vinkel – Maandag 8 januari heeft er in Vinkel een ernstig bijtincident voorgedaan met een hond.

Op het wandelpad aan het Dierenbos werd rond 13:00 een 78-jarige vrouw gebeten door mogelijk een vechthond. De hond was aangelijnd. De gewonde vrouw werd na een kort gesprek achter gelaten door een man en een vrouw terwijl zij medische hulp nodig had. De vrouw is later behandeld in het ziekenhuis en heeft blijvend letsel opgelopen door het incident.

De politie is op zoek naar een man en een vrouw in de leeftijd tussen de 25 en 30 jaar. Het slachtoffer spreekt het vermoeden van een zogenaamde vechthond uit. De hond werd als volgt omschreven; middelgrote hond, stevig postuur, egaal bruin van kleur, kortharig, normale staart, brede grote kop.

Bent u betrokken of heeft u iets van dit incident gezien? Kent u iemand uit de omgeving met een soortgelijke hond? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 onder vermelding van kenmerk 2018002383.

To Top