112Vandaag

Noord-Brabant

Man (25) in flat in Breda dood door misdrijf

PD Breda

Breda – De identiteit van de overleden man die dinsdag 9 januari 2018 is gevonden in een woning aan de Roeselarestraat, is bekend. Het betreft een 25-jarige man die niet officieel ingeschreven staat in Nederland. Het slachtoffer is door een misdrijf om het leven gekomen.

Op dinsdag 9 januari 2018 om 6.00 uur vond er een incident in Breda plaats aan de Roeselarestraat waarbij sprake was van vuurwapens. Ook werd daar een stoffelijke overschot gevonden. Het onderzoek in de woning aan de Roeselarestraat is nog in volle gang en zal tot zeker zaterdag duren. Hoe het slachtoffer precies om het leven is gekomen en wie daar verantwoordelijk voor is, is onderwerp van onderzoek en daarom zullen daar verder geen mededelingen over worden gedaan.

Op zaterdag 6 januari 2018 startte de politie een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en in de Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen. Het is goed mogelijk dat deze twee incidenten met elkaar te maken hebben.

To Top