112Vandaag

Noord-Brabant

Politie neemt zwaar illegaal vuurwerk in beslag in Midden-Brabant

Vuurwerk Midden-Brabant

Tilburg, Waalwijk, Oisterwijk, Udenhout, Rijen, Berkel-Enschot – De politie heeft vandaag tijdens een grote actie op negen adressen illegaal vuurwerk in beslag genomen. Het gaat om zeker 150 kilo aan zwaar illegaal vuurwerk afkomstig uit Polen, Italië, België en China. De politie kwam de adressen na onderzoek op het spoor.

Vanmiddag werd om 13.30 uur in het politiebureau in Tilburg Noord het startsein gegeven voor een actie om illegaal vuurwerk op te sporen. Het gaat daarbij vooral om via internet besteld zwaar vuurwerk afkomstig uit het buitenland met daarin bijvoorbeeld lawinepijlen, shells, mortieren en Cobra’s. Een deel van de adressen werd geleverd vanuit een ander recherche onderzoek.  Aan de actie werkten ook handhavers van de gemeente Tilburg mee. Er is op adressen in Oisterwijk (3), Udenhout (1) Tilburg(2), Waalwijk (1) Rijen (1) en Berkel-Enschot (1) zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen.

vuurwerk
vuurwerk1

To Top