112Vandaag

Limburg

Man aangehouden voor neersteken stadgenoot in Sittard

politiewagen met ambulance

Sittard – Op de Rijksweg Zuid in Sittard heeft de politie op woensdag 27 december een 37-jarige man uit Sittard aangehouden voor het steken van een 49-jarige stadgenoot. Agenten hebben het gewonde slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht, waar hij moest worden geopereerd.

De twee kregen het woensdagmiddag met elkaar aan de stok toen ze met hun honden aan het wandelen waren. De huisdieren raakten op de Rijksweg Zuid in conflict, waarop de baasjes hun voorbeeld volgden. Even later kreeg de politie een melding van een vechtpartij. Kort na het arriveren van de agenten werd duidelijk dat er sprake was van een steekincident. De 37-jarige man is nu verdachte in de zaak die verder wordt onderzocht.

To Top