112Vandaag

Provincies

Beelden van belager DJ April Grey in ‘Bureau Rijnmond’

DJ Grey

Rotterdam – In de laatste aflevering van dit jaar, worden donderdag in ‘Bureau Rijnmond’ beelden getoond van een man die een vrouwelijke DJ heeft belaagd en verwond. De 29-jarige vrouwelijke DJ April Grey werd tot 2 keer toe door een onbekende man aangevallen na op zaterdagavond te hebben gewerkt in de Rotterdamse club Nora aan de Coolsingel. De politie denkt dat het een gerichte actie is door één en dezelfde dader. Er zijn beelden van een de verdachte.

Verkeersruzie
Er is al eerder aandacht gevraagd voor deze zaak, net als voor een verkeersruzie in de Nieuwstraat in Rotterdam. Daar liep een fietser zwaar lichamelijk letsel op nadat hij mishandeld was door een automobilist. De vriendin van het slachtoffer verteld wat de impact is van dit gebeuren.

Pinpas
Daarnaast aandacht voor een gestolen pinpas. Een 71-jarige vrouw werd op het Zuidplein bestolen van haar OV kaart en pinpas en daar werd al snel misbruik van gemaakt. Voordat zij haar rekening kon blokkeren was er al een groot bedrag afgeschreven.

Van Lennepstraat
In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 december, omstreeks 03:15 uur, is een ruit van een woning aan de Van Lennepstraat beschoten met een automatisch wapen. Nadat de politie ter plaatse kwam bleek er ook een handgranaat voor de woning te liggen. In totaal werden er op straat 26 hulzen aangetroffen. Na onderzoek in de woning werden een wapen en verdovende middelen aangetroffen. De bewoner, die slachtoffer is van het schietincident, werd als verdachte aangehouden voor het wapen en de verdovende middelen.

De uitzending van ‘Bureau Rijnmond’ is wekelijks te zien op TV Rijnmond en er worden ook regelmatig mooie resultaten behaald. Zo ook deze week. Wilt u weten in welke zaak? Kijken dan, donderdagmiddag rond 17.20 uur op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond

To Top