112Vandaag

Limburg

Man breekt in bij zeven bouwmarkten: personeel herkende inbreker

arrestatie station


Brunssum
– Een 33-jarige man uit Kerkrade is woensdagavond aangehouden op verdenking van diefstal van apparatuur en gereedschappen in een reeks inbraken bij bouwmarkten.

Attent personeel van de bouwmarkt aan Pijler in Brunssum was de man woensdagavond opgevallen. Het personeel herkende de man als mogelijke inbreker en waarschuwde de politie hierover waarop de man er vandoor ging.
Later op de avond kwam een melding van een poging inbraak bij de bouwmarkt. In de directe omgeving werd door agenten inbrekerswerktuig aangetroffen. De verdachte kon enige tijd later worden aangehouden. De politie verdenkt de man ervan in de afgelopen weken in totaal zeven keer te hebben ingebroken bij bouwmarkten in Heerlen en Brunssum. De zaak is in onderzoek. De politie is op zoek naar getuigen en naar de gestolen goederen.

To Top