112Vandaag

Provincies

Man aangehouden voor poging diefstal uit auto en mishandeling in Delft

logo

Delft

Politieagenten hielden zondag 10 december om 14.40 uur op de Uilensingel een man aan voor mishandeling en poging diefstal uit auto.

Agenten kregen een melding dat buurtbewoners op heterdaad een autokraker betrapten en aanhielden. Politieagenten zagen op de Uilensingel een auto staan met ingeslagen ruit. Een getuige vertelde de agenten dat een man de ruit vernield had en dat buurtbewoners deze verdachte vervolgens aanhielden. Tijdens de aanhouding sloeg de verdachte, een 30-jarige Delftenaar, een van de mannen die de verdachte betrapte met een hamer op zijn hoofd. Omdat het slachtoffer de klap kon ontwijken raakte hij slechts lichtgewond. De recherche onderzoekt de mishandeling, de verdachte zit nog vast.

To Top