112Vandaag

Provincies

Politie omsingeld woning en houdt drie inbrekers aan

Agente richt wapen op man

Agenten kregen vrijdagavond 8 december omstreeks 18.00 uur de melding dat er een inbraak plaatsvond in een woning aan de Oude Leedeweg in Pijnacker. De politie was snel ter plaatse en hield in de woning twee inbrekers aan. Ook in Den Haag sloegen agenten vrijdagavond een inbreker in de boeien.

Bij de politie was de melding binnengekomen dat twee mannen een inbraak pleegden in een woning aan de Oude Leedeweg. Een oplettende getuige had zicht op de woning en toen agenten ter plaatse kwamen waren de twee verdachten nog in de woning. De woning werd omsingeld waarop de verdachten in de huiskamer werden aangehouden. Het gaat om twee mannen van 31 en 35 jaar oud, beiden zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Den Haag
Op het Toon Dupuiserf in Den Haag was het vrijdagavond ook raak. Daar kregen agenten rond 20.00 uur een melding van een woninginbraak binnen. Een getuige zag een man door een raam van de woning naar buiten komen en alarmeerde direct de politie. Bij de woning bleek een ruit te zijn ingegooid. Direct werd er in de buurt gezocht naar de verdachte. De oplettende getuige gaf de agenten een duidelijk signalement door. Omstreeks 20.15 uur zagen agenten een man in een bushokje aan de Houtwijklaan staan. De man, die aan het opgegeven signalement voldeed, kon niet verklaren wat hij daar precies deed. Hij werd aangehouden op verdenking van woninginbraak en is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Het gaat om een 25-jarige man uit ’s-Gravenzande.

To Top