112Vandaag

Provincies

Mannen opgepakt en vrouw gereanimeerd na frontale botsing in Utrecht

politieagent en ambulancebroeder

Er zijn zaterdagochtend drie personen gewond geraakt bij een zwaar auto ongeluk in de stad Utrecht. Het ongeluk gebeurde op de Kardinaal de Jongweg.

Er waren twee auto’s betrokken bij het ongeluk op een kruispunt midden in de stad. Door de botsing tussen de twee voertuigen kwam een van de auto’s in het water terecht, het ging goed mis.

De inzittende van het te water geraakte voertuig is ter plaatse gereanimeerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. In het andere voertuig zaten twee mannen die ook gewond zijn geraakt bij het ongeluk. De twee mannen zijn gelijk opgepakt, zij worden verdacht van rijden onder invloed.

De duikers van de brandweer nog gezocht naar andere inzittende van het te water geraakte voertuig. Zij hebben echter niets aangetroffen. De inzet van de duikers was nodig omdat de vrouwelijke bestuurder niet kon reageren op vragen van de hulpdiensten.

De Kardinaal de Jongweg in de richting van het stadscentrum is de gehele zaterdagochtend afgesloten geweest op last van de hulpdiensten voor het overige verkeer.

To Top