112Vandaag

Noord-Brabant

Bosschenaar in onderzoek naar ernstige steekpartij Eindhoven aangehouden

Agent

Eindhoven – Dinsdag 5 december rond 18.20 uur werd in ’s-Hertogenbosch een 45-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident op zondagochtend 26 november in Eindhoven. Een 33-jarige man uit Drunen liep een steekwond op bij het incident en raakte ernstig gewond. De verdachte is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Die zondagochtend werd de gewonde man even na 2.00 uur gevonden op de Boschdijk in Eindhoven. Het slachtoffer bleek een diepe steekwond te hebben en was niet aanspreekbaar. Hij werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De recherche startte die zondagochtend een uitgebreid onderzoek. Een 30-jarige man uit Eindhoven die eerder werd aangehouden is geen verdachte meer in het onderzoek.

To Top