Arrestatie voor gewapende overval in Helmond - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Arrestatie voor gewapende overval in Helmond

Arrestatie

Helmond – In een onderzoek naar een gewapende overval op een Helmondse woning hielden wij maandag 20 november een 42-jarige verdachte uit die plaats aan. De overval vond plaats in de vroege ochtend van 14 november.

Bij de woning aan de Burgemeester van Houtlaan werd toen rond 00.45 uur aangebeld. Bij het openen van de deur werd de bewoner naar achteren geduwd en bedreigd met een op een vuurwapen lijkend voorwerp. Er ontstond een korte worsteling, waarbij de dader kans zag om een sieraad weg te grissen. Vervolgens vluchtte hij te voet. Bij de overval raakte niemand gewond. De 42-jarige Helmonder werd maandag rond 11.20 uur opgepakt op het To Hölscherplein. Hij zit vast voor verder onderzoek.

To Top