Slachtoffertje kermisongeval Tilburg herenigd met hulpverleners - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Slachtoffertje kermisongeval Tilburg herenigd met hulpverleners

Het 3 jarige jongetje van het kermisongeval tijdens de Tilburgse kermis werd op zondagochtend 19 november herenigd met de hulpverleners. Tijdens de Tilburgse kermis raakte het jongetje zwaar gewond aan zijn arm in een attractie.

Hulpverleners en familie van het jongetje die bij dit zware incident betrokken waren, kwamen afgelopen zondag naar de brandweerkazerne toe. Het jongetje werd volop in het zonnetje gezet en genoot zichtbaar van alle aandacht die hij kreeg. De hulpverleners stonden al klaar toen hij met zijn ouders aan kwam rijden. Onder het genot van een kop koffie werden aan hem kadootjes overhandigt. Aan het jongetje, zijn ouders en familie werd een rondleiding verzorgd. Letterlijk alle deuren gingen open van de hulpverleningsvoertuigen zodat hij, zijn broertje, neefjes en nichtjes een paar uurtjes brandweerman, politieman en ambulanceverpleegkundige konden spelen. Aan deze ochtend namen deel de betrokken hulpverleners tijdens het incident van brandweer Tilburg, de ambulancedienst, agenten van politie, bikers van het Rode kruis. de gemeente Tilburg en familieleden van het slachtoffertje. De ouders spraken vol lof over de hulpverlening. de nazorg tijdens en na het incident.

De betrokken hulpverleners gaven aan dat het voor hun een onvergetelijke dag was geweest om het jongetje en de familie te zien. Na omstandigheden gaat het heel goed met het jongetje.

Bron: Politieteam Langstraat

To Top