Inbreker op heterdaad aangehouden in Geldrop

arrestatie
Stockfoto

Geldrop – Na een melding van een verdachte situatie aan de Linnenstraat hield de politie zaterdagavond op heterdaad een inbreker aan.

Rond 18.50 uur kwam uit de buurt de melding dat een viertal mannen zich zeer verdacht ophield aan de achterzijde van woningen aan de Linnenstraat. Agenten gingen uiteraard direct een kijkje nemen en terwijl zij in de woning van de melder waren, verscheen het viertal opnieuw. Op het moment dat de collega’s hen aan wilden spreken, gingen zij er als een haas vandoor. Na een korte achtervolging werd één van hen aangehouden op de Katoenstraat. Deze 37-jarige man uit Maarssen had verschillende soorten inbrekerswerktuig bij zich. Even later bleek dat in een woning aan de Linnenstraat inderdaad was ingebroken. Er zijn diverse goederen weggehaald. De politie doet nog verder onderzoek.