112Vandaag

Noord-Brabant

Agressieve man beledigt agenten in Breda

geboeid

Breda – Een 33-jarige man uit Breda werd vrijdagavond 3 november gearresteerd omdat hij agenten beledigde.

De agenten kregen rond 21.55 uur een melding dat een man in het uitgaansgebied voorbijgangers lastig viel en zich agressief gedroeg. Agenten spraken hem aan en verzochten hem weg te gaan uit de binnenstad. De man gaf aan weg te gaan maar korte tijd later zagen de agenten hem weer nabij de Haven. Opnieuw spraken de agenten hem aan. De man schold de agenten uit. Hierop is hij aangehouden. Vanwege zijn agressieve houding, brachten de agenten handboeien aan. De man bleef zich agressief gedragen tijdens het vervoer naar het cellencomplex en probeerde een agent in zijn hand te bijten. De verdachte was vermoedelijk onder invloed van drugs. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen politie en hulpverleners wordt niet getolereerd. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

To Top