112Vandaag

Noord-Brabant

Verkeer muurvast rond Eindhoven door ongeval: A2 tot 20.00 uur dicht

rws
Foto: Rijkswaterstaat

Veldhoven – Een vrachtwagenchauffeur is dinsdag gewond geraakt bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Veldhoven. De chauffeur is naar het ziekenhuis gebracht. Hij was volgens de politie bij kennis. Het ongeluk, waarbij verder niemand betrokken was, zorgt dinsdagmiddag voor flinke vertraging rond Eindhoven. De problemen bij Eindhoven, op de A2 vanuit Maastricht, gaan volgens de ANWB lang duren schrijft Omroep Brabant.

De lading is op de vangrail terecht gekomen en ligt verspreid over de A2. Ook is er schade door gelekte diesel. Verkeer wordt daarom omgeleid via de parallelweg N2. Volgens Rijkswaterstaat kan de vertraging op de snelwegen rondom Eindhoven tot dinsdagavond 20.00 uur duren.

Op de hoofdrijbaan van de A2 naar het noorden zijn twee rijstroken dicht, het verkeer loopt vanaf Maarheeze vast. Het verkeer via de A67 vanuit Venlo komt in de file vanaf afrit Someren. Wie vanuit Den Bosch naar het zuiden rijdt, komt bij knooppunt Batadorp in de file. Het advies is voorlopig Eindhoven te mijden en over Venlo (A73) te rijden.

gmaps

To Top