112Vandaag

Uitgelicht

Medewerker test positief na eerste grote evenement in Utrecht

coronatest

Na het eerste grote congres sinds de uitbraak van de coronapandemie, is een medewerker positief getest, dat meldt RTV Utrecht. Het congres, dat maandag plaatsvond, maakt deel uit van een reeks proefevenementen georganiseerd door Fieldlab. Dat is een initiatief van de evenementenbranche in samenwerking met de overheid. De 500 bezoekers kregen alleen toegang als ze een negatieve coronatest konden laten zien. Dat was bij deze medewerker volgens de organisatie dus ook het geval.

Enkele dagen na het evenement werden de deelnemers van de proef opnieuw getest. De medewerker had toen al klachten en testte positief op het coronavirus.

Wat dit betekent voor de rest van de deelnemers aan de proef is vooralsnog onduidelijk.

To Top