Wapens en drugs in woning aangetroffen - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Wapens en drugs in woning aangetroffen

arrestatie

Oosterhout – Naar aanleiding van een anonieme melding zijn agenten maandag 13 juli 2020 een woning aan de Pieter Stastokstraat binnen gegaan. Hier troffen zij diverse wapens en drugs aan. Er is een persoon aangehouden.

De melding gaf aan dat er vanuit de woning drugs gedeald zou worden en er wapens aanwezig zouden zijn. De agenten zijn rond 18.45 uur de woning binnen gegaan om de wapens in beslag te nemen.

De bewoner van de woning gaf de politie een tas met wapens, waarin onder meer boksbeugels, tasers en pepperspray zat. Hierop hebben zij de man aangehouden. Verder vond de politie in de woning nog een groot bedrag contant geld en dure kledingstukken. Als agenten verder gaan met het doorzoeken van de woning vinden zij ook nog een grote hoeveelheid harddrugs.

Alle spullen zijn in beslag genomen, de man is meegenomen naar het politiecellencomplex voor verhoor en verder onderzoek.

De gemeente Oosterhout onderzoekt de zaak ook en gaat een standaard gemeentelijke procedure opstarten.

To Top