112Vandaag

Noord-Brabant

Dronken bestuurder laat echtpaar zwaargewond achter na ongeval

hw
Foto: Bart Meesters

Heeswijk-Dinther – Twee mannen van 21 jaar zijn vrijdagnacht aangehouden voor het aanrijden van een ouder echtpaar in het buitengebied van Heeswijk-Dinther. De twee fietsers raakten zwaargewond, maar de bestuurder reed door zonder zich het echtpaar uit Loosbroek te bekommeren. Beide mannen bleken gedronken te hebben schrijft Omroep Brabant.

Het ongeluk gebeurde rond 01.45 uur aan de Hommelsedijk. De fietsers, een 65-jarige man en een 65-jarige vrouw uit Loosbroek, zijn met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. Voor de aanrijding werden meerdere hulpdiensten opgeroepen, waaronder ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter.

Een uur na het ongeluk hield de politie in Zeeland twee mannen uit Uden en Zeeland aan. De verdachten, beiden 21 jaar oud, zaten in de auto die het fietsende echtpaar aanreed. Ze waren onder invloed van alcohol en zijn ingesloten op het bureau.

De weg is na het ongeval in beide richtingen afgesloten. De politie heeft sporenonderzoek gedaan om de toedracht te kunnen achterhalen.

hw

Foto: Bart Meesters

To Top