22 vuurwapens en verdovende middelen in beslag genomen - 112Vandaag

112Vandaag

Zuid-Holland

22 vuurwapens en verdovende middelen in beslag genomen

hvh
Foto: Politie

Hoek van Holland – In deze bizarre tijd gaat ook het ‘gewone’ politiewerk door. Bij een bedrijf in Hoek van Holland zijn dinsdagmiddag 22 vuurwapens en een fikse hoeveelheid verdovende middelen in beslag genomen.

De wapens werden rond het middaguur aangetroffen in een krat bij een transportbedrijf aan de Dwarskulk. En passant werd tussen de wapens nog een flinke hoeveelheid verdovende middelen, vermoedelijk heroïne aangetroffen. Het krat maakte deel uit van een zending kratten gevuld met potgrond met als eindbestemming Groot Brittannië. De vuurwapens en drugs zijn vernietigd en naar de herkomst wordt een onderzoek ingesteld.

vuurwapen

To Top